Si deixes les teves dades et mantindrem informat/da de totes les activitats que oferim al Centre Cívic Fort Pienc referent a tallers culturals, cinema, música, activitats infantils i exposicions. Pots triar quina és la informació que t'interessa i en qualsevol moment podràs donar-te de baixa. 
 
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 les dades de caràcter personal que ens faciliti quedaran incorporades a un fitxer titularitat de LÚDIC 3 SCCL, que és la responsable. Aquest fitxer té com a finalitat mantenir-lo informat dels serveis culturals que ofereixen els nostres centres cívics. L’informem que, si és el cas, les dades personals se cediran a l’Ajuntament de Barcelona, perquè pugui continuar la prestació d’aquest servei. En el cas que faciliti dades de tercers, vostè s’obliga a informar-los de la present clàusula i a obtenir el consentiment pel tractament d’aquestes.
Té dret a exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de  dades de caràcter personal dirigint-se a LÚDIC 3 amb domicili al carrer Diputació 185, entl. 5a 08011 de Barcelona o enviant un e-mail a la direcció ludic3@ludic3.com en qualsevol moment.
Pot solicitar no rebre comunicacions electròniques adreçant-se al e-mail a la direcció assenyalada en qualsevol moment.
 

(* camp obligatori)

Vull rebre informació de
Vull rebre informació de
 


Email Marketing Powered by MailChimp